Rick de Tuinman werkt met regelmaat met kunstgras. Hiervoor hebben zij gekozen voor een kwaliteitsproduct van Home Grass.

Home Grass: De kunstgras leverancier voor elke denkbare toepassing!

Kunstgras is een duurzaam product dat steeds vaker gebruikt wordt om een groen element toe te voegen aan een tuin of project. Home Grass behoort tot de nieuwste generatie kunstgras. Deze is niet meer van een natuurlijke grasmat te onderscheiden, maar het verschil is duidelijk merkbaar. Onderhoud wordt namelijk tot een minimum beperkt en een fris en groen gazon is het hele jaar door verzekerd.

Kunstgras aanleg Hovenier Rick de Tuinman

Kunstgras van Home Grass is de beste kwaliteit kunstgras tegen een eerlijke prijs. Het kunstgras duurzaam, multifunctioneel, zeer onderhoudsvriendelijk en niet te vergeten, oogrstrelend mooi!

Kwaliteit en vernieuwingen

Naast het bovenstaande is Home Grass continu bezig met productontwikkeling en innovatie met als doel de kwaliteit en veiligheid van de producten en dienstverlening te blijven waarborgen. Voor nu en in de toekomst! Zowel Home Grass als de vakbekwame dealers gaan daarom graag in interactie met onder andere particuliere klanten, hoveniers, stratenmakers, binnen- en buitenhuisarchitecten, projectontwikkelaars, bouwbedrijven, bedrijven binnen de recreatiebranche en leveranciers van speeltoestellen.

Meer informatie over Home Grass zie: www.homegrass.nl.

Home Grass Kunstgras