Rick de Tuinman bestelt zijn graszoden bij Queens Grass.

Even voorstellen: Queens Grass

Het aantal toepassingen van onze graszoden groeit nog steeds, net als ons Queens Grass zelf. In 1985 is Queens Grass gestart op 1 hectare onder de naam Binnenhof in Lage Vuursche, provincie Utrecht. Tegenwoordig beschikken ze als Queens Grass op hun productielocatie in Drenthe nabij Borger over meer dan 300 hectare aaneengesloten kweekvelden op hooggelegen zandgrond. Dit biedt de ideale omstandigheden om op economische wijze hoogwaardige graszoden te kweken en te oogsten voor diverse toepassingen. Bovendien, op zandgrond kunnen we altijd oogsten. Buiten winterse vorstperioden kunnen we dus altijd leveren. Bekijk de producten die Rick de Tuinman kan leveren.

Graszoden Queens Grass Langeveen - Hovenier

In de loop der jaren groeide ook onze expertise gestaag met de ontwikkeling van nieuwe producten en toename van de toepassingsmogelijkheden van onze graszoden. Eén ding bij Queens Grass veranderde niet: we zijn nog steeds een familiebedrijf met een compacte organisatie. Dat garandeert betrokkenheid, vanaf het eerste advies tot en met de service.

Verschillende grassoorten

Rick de Tuinman levert in de regio Langeveen verschillende grassoorten:

  • Speelgazon
  • Schaduwgazon
  • Siergazon

Lees hier meer over het aanleggen van een gazon en de gazon soorten.

Verschillende toepassingen

Onze graszoden worden gebruikt voor onder meer speelgazons, siergazons, sportvelden en golfbanen. Ook op dijken, taluds en zelfs op daken van kantoorcomplexen en parkeergarages worden er graszoden gelegd. Informeer naar de mogelijkheden die Rick de Tuinman u biedt

Meer informatie over Queens Grass: www.queensgrass.com

Quens Grass leverancier graszoden