Of het gaat om de aanleg van een nieuwe tuin of de renovatie van een bestaande tuin, vakmanschap en kwaliteit staan bij ons bovenaan.

Tuinaanleg vakbekwaam Hovenier Langeveen - Rick de Tuinman

Uw wensen staan voorop

Uitgangspunt is altijd een tuinontwerp. Voor een mooi tuinontwerp tegen eerlijke prijzen komen wij graag bij u langs. Uw wensen staan hierbij voorop. Dit combineren wij graag met onze vakmanschap.

  • Welke stijl vindt u mooi?
  • Welke sfeer wilt u dat uw tuin uitademt?
  • Wilt u een tuin die nagenoeg onderhoudsvrij is of juist niet?
  • Moet het een kindvriendelijke tuin worden?
  • Wilt u een groot terras of meerdere kleine zithoekjes?

U bepaalt het allemaal zelf. Maar er zijn meer belangrijke factoren waar we rekening mee houden:

  • de ligging van de tuin,
  • de vorm en grootte van de tuin,
  • de structuur van de grond,
  • uw budget.

U kunt er van op aan dat wij een tuin voor u creëren waar u jarenlang plezier aan beleeft.

De aanleg of renovatie van uw tuin geschiedt met de grootste zorg. We zorgen allereerst voor een goede ondergrond. Soms betekent dit dat de hele tuin overhoop moet of dat er nieuwe grond opgebracht moet worden. Meestal is goede bemesting voldoende. Het is in elk geval belangrijk om zorg te besteden aan de kwaliteit van de grond: het is het fundament van uw tuin. Daarom bieden wij u de mogelijk aan om een monster van uw tuin te nemen, en deze te laten testen. Waarna u een uitgebreide uitslag ontvangt waarin beschreven staat hoe de staat van uw tuin is, en welke bemesting er nodig is om de kwaliteit optimaal te krijgen.

Alle planten en materialen die we in uw tuin verwerken zijn van uitstekende kwaliteit. U krijgt van ons dan ook kwaliteitsgarantie.

Wij houden graag contact

Tijdens de werkzaamheden houden we graag contact met u, zodat u op de hoogte blijft van onze vorderingen. Kleine aanpassingen en wijzigingen kunnen zo direct meegenomen worden. Als de aanleg of renovatie klaar is, bekijken we samen met u het resultaat en zetten we daar waar nodig de puntjes op de i.

Voorbeelden van tuinaanleg:

 

Wilt u een nieuwe tuin of uw bestaande tuin renoveren? Informeer naar de mogelijkheden voor uw tuin.

Neem dan contact met ons op:  06-46307518 of info@rickdetuinman.nl