Om een tuin mooi te houden, moet een tuin onderhouden worden. Sommige mensen zien het als een vorm van ontspanning om met enige regelmaat hun tuin te onderhouden. Toch kan het verstandig zijn om bijvoorbeeld één keer per jaar de tuin een goede onderhoudsbeurt te geven door een vakkundig hovenier.

Tuinonderhoud Langeveen

Goed tuinonderhoud

Het is erg belangrijk dat uw tuin op de juiste manier gesnoeid wordt. Wij weten precies hoe en wanneer ze bepaalde bomen, struiken, hagen en planten moeten snoeien. Snoeien is belangrijk voor de groei, de bloemvorming, het behouden van vormen en het voorkomen van ziekten. Daarnaast wordt de noodzakelijke bemesting uitgevoerd en adviseren wij u hoe u uw tuin het best kunt onderhouden. U moet daarbij denken aan bemesting van gazons, onkruidbestrijding (o.a. mos), snoeien voor betere bloem- en vruchtzetting, structuurverbetering van de grond, enzovoort.

Mocht u de groene vingers missen dan kunnen wij in overleg met u dit plan van aanpak uitvoeren. Voor zowel particulieren als bedrijven en instellingen verzorgen wij periodiek onderhoud.

Impressie tuinonderhoud

Heeft u vragen over de mogelijkheden voor onderhoud van uw tuin? Benieuwd naar onze onderhoudscontracten?

Neem dan contact met ons op:  06-46307518 of info@rickdetuinman.nl